Nike Roshe Run wordt verwevenheid Air Max bovenste


Dark Loden maakt zijn derde verschijning op de nike roshe run goedkoop in iets meer dan een maand, als follow-up van het paar gemengd met zwarte suède en de Sneakerboot editie komt een dames paar gepland vrij te geven in slechts een paar weken. Deze Nike WMNS Roshe Run is voorzien van de aardse bruinachtige groene kleur over wat lijkt op een originele mesh zijn. Deze Nike Roshe Run SneakerBoot eerst op het toneel in juni, zijn eerdere titel ‘Roshe Run Mid Winter’ een passende beschrijving voor deze versterkte nemen op een schoen waarvan de oorspronkelijke expressie maakt gebruik van lichtgewicht mesh bovenwerk. De voering en tong zijn neutrale links terwijl de Swoosh wordt gedaan in een perzik kleur, en de tong en hiel bandjes komen door in Brave Blue. Dit houdt een monotone suède bovenkant met geperforeerde Swoosh overzicht, two-tone aangevinkt veters te brengen in de contrasterende inlegzool kleur en een gespikkelde afwerking op de neutrale tussenzool. Deze wordt expliciet aangemerkt als WMNS Roshe Run Suède, die nauwkeurig representeert het gehele bovenste, die in dit geval gebeurt in de onlangs geïntroduceerde framboosrood schaduw. Deze hebben ook een gespikkelde zool die rondt een geweldige val tijd colorway.

Heeft UK sneaker chain Size? gekregen een andere set van Nike Roshe Runs te kleuren? Het lijkt alsof het, als de winkel onlangs dit beeld teaser met twee verduisterd KMO’s van die Swoosh sneaker geafficheerd. Voetbal grootste spektakel is bijna op ons. De nike air max 1 dames “World Cup” iD viert de internationale futbol toernooi, het plaatsen van het land kleuren en kit referenties op de steeds iconische silo. Brazilië, Engeland, Frankrijk, Nederland, Portugal en de Verenigde Staten zijn onder vertegenwoordigd naties. De voorgrond paar pronkt twee afzonderlijke delen van de olifant print een patroon dat is al een frequente keuze voor deze “wereldwijde exclusives” van Grootte. Natuurlijk zijn ze niet zijn bevestigd als dat soort project, maar we hebben een harde tijd geloven iemand anders dan dat detailhandelaar slagroom ze op. Verstrengeling de bovenste als een modern design, deze Air Max 90 haalt zijn inspiratie uit de jacquard weven proces vanaf de jaren 1800, dat vier gekleurde draden draden door een zwarte basis.

Onlangs opnieuw in mesh, maar klassiek kleur geblokkeerd, de nike air max 1 sale Breathe “University Red” biedt een vernieuwde versie van de icoon voor een zomer optie. Dit AM 90 is de headliner van de Nike Air Max Breathe Collection, met een line-up van opmerkelijke Swoosh silhouetten die elk naar beneden zijn gekleed voor warmer weer heeft. Met een spacer mesh voor maximaal ademend vermogen, dit SKU kan de warmte die het brengt zichzelf in een wit / zwart-University Red colorway verwerken. De schoenen gekenmerkt ondertekening gradient maar in donkere kleuren groen, maar het belangrijkste detail hier was de croc-huidmateriaal in de eerste basislaag van de schoenen. De 95 was nooit gemaakt met iets anders, maar suède en leer daarvoor, dus dit beperkte release van veertien jaar geleden de weg vrijgemaakt voor andere vreemde materialen te worden gebruikt op de ’95. Geïnspireerd door de ‘What The’ serie, is de legendarische Air Max model een beetje hebberig door het combineren van vier van zijn OG kleurstellingen op de vele panelen. Inbegrepen in dit paar is de Neon colorway, Veiligheid oranje accenten, Aqua / Grape esthetische en Hot Red vibes.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>