We zien voor de Nike Air Max 1 in leeftijden


De nike air max 1 dames zwart Jacquard “Wolf Grey” ziet de klassieke trap te houden met de tijd. Sporting grijstinten op de melodie van een strak geweven bovenste, dit paar updates de iconische model, terwijl het vasthouden aan zijn wortels. Air Max demping blijft een constante in de hiel, terwijl de voorvoet wordt vernieuwd met Freemotion flexibiliteit. Naam van de artiest tag inschrijven de hielen van deze Air Max ’90 voor personalisatie. Dit men kenmerkt een Dark tinnen suède basis met een bos groen spatbord, zwart Swooshes en Fuchsia Flash, goud en blauwgroen accenten in. Wat je uiteindelijk met is misschien wel een van de beste looks die we hebben gezien voor de Air Max 1 in leeftijden, compleet met een daling-ready ACG-achtige kleurenpalet. Het lijkt erop dat hetzelfde zal gelden voor de Air Max 95 “Neon”, want na het krijgen van een eerste blik op de “Safari” pair gisteren, lijkt het erop dat de traditionele colorway krijgt een volledig reflecterende bovenste. Het paar is gestaag referencing OG kleurstellingen laatste tijd dankzij zowel een infrarood en Neon esthetische, maar deze laatste paar zou de snelste op zoek release datum. Nike erin slaagt om de bovenste draperen het grootste deel van de gemanipuleerde maas in een gitzwart, het verbergen van de forse dynamische flywire kabels met een vleugje Volt spikkels heel.

Het is allemaal Air Max, de hele dag, hier in Nice Kicks. Vandaag de Live Kijken video review brengt een geremixte versie van een klassieker, de nike air max 1 dames sale Ice “Infrarood”. Deze weergave van het model overeenkomt met een naadloze bovenkant met een hoekige print all over, evenals een doorzichtige zool die kan iedereen de inwendige onderdelen van de schoen zien. Lenen de iconische “Infrared” stijl code uit de oorspronkelijke Air Max 90, dit colorway van de Ice voegt diepte aan de toon. De grijze gradiënt golven zijn terug op het zijpaneel als de schone witte mesh contrasterende de neon Volt spatten op de kant oogjes. Hier niet afgebeeld is de originele doos ook in een leuke extra stimulans aan de kartonnen als memorabilia te houden. De iconische colorway is geremixed en vernieuwd ontelbare keren door Nike, maar met de schoen momenteel viert twee decennia van het bestaan, de Swoosh dacht dat het de juiste tijd om dit doorslaand Nike Air Max 95 colorway een respectvolle re-release te geven.

Aan de vooravond van de Nike Air Max Day, nemen we een Live Kijk naar de bijgewerkte nike air max 1 dames zwart Jacquard “Infrarood”. Het nemen van de iconische colorway van de oorspronkelijke Air Max 90 silhouet, dit Jacquard versie is voorzien van een gesmolten bovenste en een gratis Motion voorvoet buitenzool voor modern comfort. Nu is het terug van zijn sabbatical, aankomst op het moment heetste Air Max retro schoen in productie, de Air Max 95. zoek niets als de populaire OG “Neon” colorway raken van de markt, deze versie is voorzien van een overwegend zwarte bovenkant met de ondertekening golvende lambrisering in wintertaling, Hot Lava, en grijs. Nike alleen leverde een blik op de remix van de herkenbare “Neon” kleurenschema, maar het lijkt alsof ze hebben een paar kleurstellingen hun mouw. Vandaag zien we een totaal van vier extra kleurstellingen, waaronder een die de Volt vervangt met Total Orange, een sluipende zwart en donkergrijs editie, en twee-wit gebaseerde kleurstellingen met ofwel zwart en grijs of blauw accenten. De terugkeer van de iconische “Neon” Nike Air Max 95, samen met zijn nieuwe updates heeft groot nieuws de laatste tijd, dus het is geen verrassing om te zien de beroemde colorway opdagen op een paar andere silhouetten, als goed.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>